Den Gyldene Freden:
En fest med Evert Taube og Cornelis Vreeswijk!

Den Gyldene Freden er den legendariske kunstner restauranten i Gamla Stan i Stockholm hvor vise работа москва gigantene Evert Taube og Cornelis Vreeswijk hadde sine stambord. Her levde de ut sine sosiale liv med kvinner, vin og sang – med venner og uvenner!

I denne perlen av en forestilling mike tyson slot planet 7 casino reviews tar Yngve Fritjof Kristiansen og Johan Christer Novsjø publikum med tilbake til Den Gyldene Fredens glansdager i et lystseilas med mange av Taubes og Vreeswijks klassiske viser og figurer, som Fritjof Andersson, Carmencita, Fredrik Aakare og Cecilia Lind. Kjente vise perler krydret med anekdoter og historier av den humoristiske sorten.
Restauranten var også stamstedet til kongelige og berømtheter som Bellmann, Jussi Bjørling, Anders Zorn og Kung Carl Gustaf.

Forestillingen vil være en modernistisk skildring av de mest spennende hendelsene som har https://fr.medadvice.net/ skjedd på restauranten opp igjennom tidene og historiene vil bli bundet sammen av kunsten, musikken og karakterene som har gitt restauranten det ryktet den har i dag.

Vi fokuserer hovedsakelig på Evert Taube og Cornelis Vreeswijk sin musikk, men andre kunstnere som Bellmann og Jussi Bjørling vil også dukke opp underveis.

Forestillingen har et bohemsk og skjevt utrykk. Hvor tidsepokene blandes sammen og gjesteartister kommer og går.

Scenen vil være fylt med brilliante sangere, dansere og musikere.