Biografi


Johan Christer Novsjø

Utdannet ved Royal College of Music i London og har blant annet jobbet ved den Norske Opera og Ballett. Han har også vært signert på Sony Music, drevet aktivt med konsertering siden han var 9 år og har hatt hovedroller i et tredvetalls profesjonelle oppsetninger både inn og utland. Han ble i 2006 tildelt Taube prisen i Sverige av Taubeselskapet «Västanvind» som første nordmann i historien.

Yngve Fritjof Kristiansen
Mest kjent er Yngve i det nordiske visemiljøer for glitrende tolkninger av de svenske gigantene C.M. Bellman, Evert Taube og ikke minst Cornelis Vreeswijk. Han har opptrådt en rekke ganger på Cornelisdagen på Mosebacke i Stockholm og har gjort kremen av svenske vise,- jazz- og rockartister selskap både der og på festivalscener rundt om i Sverige. Også i Danmark har han imponert med oppvisninger i gammel og ny dansk visekunst og poesi.


Øystein Lund Olafsen

Utdannet ved Norges Musikkhøgskole.  I 25 år har han jobbet med store deler av Norges artistelite som Nordic Tenors, Gospelkoret HIM, Elisabeth Andreassen, Hanne Krogh, Ole Edvard Antonsen, Alexander Rybak, Maria Arredondo & Torstein Sødal, Jan Werner og Trine Rein.
Øystein har ellers hatt ansvar for flere innslag ved The Nobel Peace Prize Concert gjennom flere år, og jobbet med internasjonale artister som Josh Groban, Kurt Carr, Barry Manilow og Stevie Wonder.


Mariama Slåttøy

Har sin utdannelse fra Det utøvende fakultet ved Kunsthøgskolen i Oslo (2014). Siden den gang har hun jobbet med Oslo Danse Ensemble, blant annet med koreografer som Ole Martin Meland, Subjazz og Jo Strømgren. Hennes arbeid inkluderer også musikalene «Chicago» på Oslo Nye Teater og «Singin ‘in the Rain» på Folketeatret, teateropptreden «Vinduer» og ulike TV- og filmprosjekter.


Mikkel Are Olsenlund

Utdannet ved Statens Balletthøgskole Oslo.  Har siden det jobbet over nesten hele scenekunstfeltet med ulike produksjoner, som «Unge Hamsun», «Baller», «Singin in the rain»,  ” Alvedronningen», «Lille Eyolf», «Tørst» og «Jakt etter Nora». Mikkel har de siste årene vært knyttet til Jo Strømgren Kompani.


Tarjei Nysted

Tarjei har deltatt på ca 150 cd-innspillinger som instrumentalist og har gjennom flere år spilt live med et vidt genrespenn av norges fremste band og artister, som f eks Hanne Krogh, Rita Eriksen, Elisabeth Andreassen, Helene Bøksle, Inger-Lise Rypdal, Maria Mena, Emmylou Harris, Christel Alsos, Rein Alexander, Torstein Sødal, Jan Werner, Siri Nilsen, Herbjørg Kråkevik, Humming People, Tone Damli Aaberge, Alejandro Fuentes og Maria Arredondo.

Regi & Koreografi
Lisbeth Rønning er utdannet blant annet ved Den Norske Balletthøyskole og Perie Dance School i New York. Hun har jobbet som danser, koreograf, regissør og produsent i mange år med produksjoner innenfor dans, teater, opera, isballett, musikal og TV.

«Alvedronningen» – Ramme Gaard, «Unge Hamsun» – Den Norske Opera og Ballett, «La Boheme» – Agder Teater og «Et dukkehjem 15 år etter» – Hålogaland Teater er noen av produksjonene. Hun har høstet flotte kritikker for alle sine forestillinger hvor terningkast 5 og 6 er gjengangere.

Ole Martin Thorset

Født 1988, oppvokst i Vikersund. Jobber fulltid som trommeslager, kapellmester og produsent med base i oslo. Utdannet fra høgskolen i Staffeldtsgate. Jobber til daglig med showkonseptet, Showbøck. Spiller fast med Klondike, Casa Murilo og Ulrikke Brandtstorp. Har bred erfaring fra teater, show og eventbransjen. Blandt annet spilt trommer på Musikalen optimist på Chateu Neuf, Turnert nord Norge med Nordland teater med oppsetningen «Petter» Med Hank von hell i hovedrollen.

Grethe Gunn Solberg Hansen
Grethe Gunn er oftest og finne bak scenen som en av landets beste på hår og sminke. På Cv´en sin har hun blant annet Game of Thrones, Les Miserables og Hollywoodfilmen The Snowman med Michael Fassbender og Val Kilmer på rollelisten. Hun har også vært Amanda pris nominert for sitt engasjement med hår og sminke i filmen Dianas Bryllup. Hos oss tar hun steget ut på scenen og briljerer i rollen som den skjønne bardamen «Fiffiga Nanette»